Sa kojom sortom i agrotehnikom si ovo postigao? Ovo su fenomenalni parametri.danas isplaćeno(DON DON)
19 din/ kg sa PDV
HLT 79,1
proteini 16,8
gluten 35,9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa kojom sortom i agrotehnikom si ovo postigao? Ovo su fenomenalni parametri.danas isplaćeno(DON DON)
19 din/ kg sa PDV
HLT 79,1
proteini 16,8
gluten 35,9
sorta anapurna, pre tanjiranja 150kg/kj 20-20-0; na proleće 300 kg/kj KAN (2x150); prvo prskanje protiv trave + fungicid,drugo prskanje u cvetanju fungicid; ništa kiše, prinos očajan ~1775 kg/kj (spržio sam ga đubrivom)Sa kojom sortom i agrotehnikom si ovo postigao? Ovo su fenomenalni parametri.
Juce 18.5 danas 18 a ide na 16 dinU inđiji cena ide dole... Na 18..
Ne veruji bajkama! Ne vezano za cenu. Pa Srbija, rusija i S. Koreja su uvek rekorderi po svemu!Svi misle da ce cena gore kasnije ali tesko,plasim se da ova cena od 18.5-19din ne bude i najveca cena ove godine.
Rusija ima posejano rekordne povrsine a ocekuju rekordan rod.Kod nas mlinari nisu ocekivali da ce da napune sve silosea jos i neke magacine sa strane.Tako da o nekim velikim skokom cene ne ocekujem, ali no videcemo.
Koliko sam ja citao rusi si zabranili izvoz zitarica, mozda nisam u pravu.Ruski rekordi kao i naši. Kod nas je rod preko 50% manji. Ko zna šta će biti. Jel neko predvideo da će kukuruz sad da raste?