Juče mi iz jedne parcele pronađoše da ima po neku glavnicu. Zvaše gazdu Agrođoleta da se konsultuju. Primiše na 18. Deset radnika na rampi, otvaraju, vezuju, zatvaraju. Nisam morao sa izlazim iz traktora. Nikad bolja usluga. Danas vidim ispod cene 18 dopisali “bez odbiijanja”. Kamioni sa kadama dovoze njegovu pšenicu iz Kovina. Ima tamo kažu 1.000ha pšenice na svojoj imovini.
Danas krenem da predam i poslednju prikolicu. Vidim gazdu u ProAgrar, a nema nikog na vagi. Rekoh aj tu da predam ako mi ne odbije ovaj ovas što se prošarao. Gazda dođe do puta, pogleda odozgo i kaže teraj to na vagu. Bez analize ode na 18. Kaže pare može odmah sutra na račun a potvrdu o statusu gazdinstva donesi kad stigneš.
Baš se profinili ovi naši otkupljivači.
Danas krenem da predam i poslednju prikolicu. Vidim gazdu u ProAgrar, a nema nikog na vagi. Rekoh aj tu da predam ako mi ne odbije ovaj ovas što se prošarao. Gazda dođe do puta, pogleda odozgo i kaže teraj to na vagu. Bez analize ode na 18. Kaže pare može odmah sutra na račun a potvrdu o statusu gazdinstva donesi kad stigneš.
Baš se profinili ovi naši otkupljivači.