Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije tako.Ti imas bolje rezultate od Danaca
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Mislis na onog farmera iz Badovinaca sto je dao interviju na tv?To kao onaj sto otkrio toplu vodu pa drzi debeljake na viskoj stelji. Kaze ima racun da kupi prase 25kg iz uvoza, zasticeno i drzi za tov 12 000rsd. Prase, 25kg, 12000.... Naopako.
Do 27kg se placa ta jaka cena sve preko 27ide 150din +pdvKoja je kilaza tih prasica sa farme
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
kome je prodavao on svinje?Eno drugar je prodavao pre 20dana po 165+pdv=181.5din pare za 24sata ili 48sati sve zavisi kad se fakturise.MAXA kako se finansiski uklapas ima li tu zarade sobzirom da je ulaz oko 9000 po kom. ako samdobro sracuno pocecu da verujem sinu da solidno peolazi ida tu ima i neke zarade. Ma da on kupuje male i placa do 3000 kom zadnju turu tovljenika jedao po160 kg pre petnaestak dana.
Neznam ljude jer ja sam preko a on u Srbiju ali uvek daje ko dobro i sigurno placa ,to mi i on kaze da ima lepe zarade ,ja svemislio da me laze jel ga stalno dosadjujem da prekine sa ratarstvo i stocarstvo i da dodje kod mene u inos.kome je prodavao on svinje?Eno drugar je prodavao pre 20dana po 165+pdv=181.5din pare za 24sata ili 48sati sve zavisi kad se fakturise.
Ima zarade lepe, prosle godine je bilo jako lepe zarade, ali ne znaci da ce i ove biti.
Ima zarade, tako sam pre i ja mislio kao ti.Sa dobrom robom mogu izbaciti i 3 turnusa godinje, a sa losom robom iz otkupa jedva 2 ture.Ja da se javim sada jednoj klanici da tipa imam 100kom svinja iz otkupa ja cu dobiti maximalnu cenu od 155din, a drugi covek da se javi da ima 100kom farmske robe i jos klanica ga pita sa koje farme(holo,delta,esentiko ili pig farma) oni mu placaju najmanje 165 pa cak i 170din plus pdv.
Pre kad sam drzao otkup uvek sam bio u kontakt sa tovljacima koji su uzeli robu sa farme, desavalo se da prodamo isti dan svinje njemu plate 165+pdv a meni jedva 155sa pdv ista klanica, i jos on ih drzao mesec dana manje a ja mesec dana vise od njega.