Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
16-17 kg ostane,za razanjNesto racunam. Koliko ispadne randman kod klanja prosecan neki? Ako je zivo prase 25kg kada se zakolje koliko ostane bez inznutrica (srce, dzigerica, bubrezi).
Zavisi kakvo je prase,od tezine odbijes 20-30%,opet kazem zavisno od kvaliteta prasetaOčišćen bude oko 18-20 kg ako se nevaram,merio sam jednom ali nemogu tačno reći
Jeste i to ali ,ako jedu po volji iz hranilice i uzmeš iz legla gde su uobročeni i zakolješ od ovog drugog više otpadne,genetika itd,itd generalno 25-30%Od praseta do 22-23 kg je najbolji odnos mase posle klanja,sve preko 25 je sve veci procenat odpadanja na klanje.
Послато са Coolpad R108 уз помоћ Тапатока
Kolika kilaža po toj ceni??? Meni nakupac juče dolazio i davao mi najviše 230 dinara za kilažu oko 30 tak kilograma!!!!I nisam hteo da prodam.jutros u palanci prasici kao na vatru od 280-300 din po kg
Prodao 9kom od 20kg po 290rsd/kg.Dana prodao dva kom po 250 din 49 kg. Cujem da ljudi traze 270din/kg,ali nisam cuo da je ko prodao po toj ceni.
Kolika kilaža po toj ceni??? Meni nakupac juče dolazio i davao mi najviše 230 dinara za kilažu oko 30 tak kilograma!!!!I nisam hteo da prodam.
od 15 do 27-28 kg,a cuo sam da je i u mladenovcu bila ta cena?
Za tu kilažu dobra cenaDanas dolazi kupac , jedva izboksovao na 240 din
- - - - - - - - - -
Prodati na 240din presek 34kg..