SNi ovde nije navala,ali taman ovih dana okacim tablu pa ce otici jer je 7.7 seoska slava,a 4.7 seoska slava u susednom selu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko koljes komada, da ti se najavimoNorth ARMY je napisao(la):SNi ovde nije navala,ali taman ovih dana okacim tablu pa ce otici jer je 7.7 seoska slava,a 4.7 seoska slava u susednom selu.
Dragan18 je napisao(la):kod nas cena ide dole, prica se da su uvezeni ZIVI prasici iz HOLANDIJE!!!
S`JUGA je napisao(la):Ma ljudi sto nas narod kaze " use i u svoje kljuse". Cena i prasica a i tovljenika je zadnjih dana najaktuelnija tema na forumu, a prodaje kako ko stigne. Medjutim cena je relativna stvar, zavisi od ponude i potraznje a i od KVALITETA o kome niko ne govori kao da svi prodaju EXTRA klasu . Pa sad vi vidite, ja mislim da na ovom forumu iza pojedinih profila se kriju nakupci![]()
kojima je ovo mesto bogom dato da pustaju kojekakve informacije .Naravno one koje idu njima u prilog . Mislim da bi trebalo postaviti neki vid berze a koje bi uredjivali urednici i oni iznosili podatke o kretanju cena na trzistu i predvidjanja. A ovako samo se pravi pometnja medju proizvodjacima. U celoj prici najvise profitiraju PREPRODAVCI i KLANICARI.
![]()
I prodaju se po toj ceniMijat80 je napisao(la):Raca 120-130din. do 20kg
pa jebiga , trenutno samo kod mene imas 40 komada .zlikovac je napisao(la):Dragan18 je napisao(la):kod nas cena ide dole, prica se da su uvezeni ZIVI prasici iz HOLANDIJE!!!
prvo nebudi smesan to sto je uvezeno to je za priplod a drugo gde su ta silna prasad u Topoli jedva sam skupio 40 komada da ubacimu tov a placam ko krasic posto vi tamo prodajete KAKO KRASIC PLACA samo sto su kod mene pare na vagi
zlikovac je napisao(la):da ali kad tebi stignu bice tolko![]()
to je odlicna cena ovde ni u snu se ne moze dobiti tolikomira je napisao(la):Kraljevo, 11.jun
prasad do 25 kg-150 din/kg
Golub je napisao(la):Kod mene prasad oko 30kg 215 do 220 dinara.Počele su da se dešavaju čudne stvari.
jel ide i prikolica uz njih za te pare ? Kod nas 130 dinara...Kengur je napisao(la):Golub je napisao(la):Kod mene prasad oko 30kg 215 do 220 dinara.Počele su da se dešavaju čudne stvari.
I da li neko kupuje, ne rece nam![]()