To je cena prasica koji su skoro odluceni, starosti od 6 nedelja i prodaju se na par.Komsija kaze da su njegovi imali oko 12 kg.level3 je napisao(la):Koliko to dodje po kilogramu. Sta znaci 6 nedelja? 15 kg ili vise?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je cena prasica koji su skoro odluceni, starosti od 6 nedelja i prodaju se na par.Komsija kaze da su njegovi imali oko 12 kg.level3 je napisao(la):Koliko to dodje po kilogramu. Sta znaci 6 nedelja? 15 kg ili vise?
zoran sef je napisao(la):Osecina i okolina 145- 160 din plafon.. Ima ko trazi i 200 din ali ne prodaje.. Nema narod pare iako su preslave pa kupuju manje mesa.. Ko kupuje psuje skupo ko prodaje nema racuna jeftino...![]()
Zoko je napisao(la):to ti je Valjevski kraj osecina se nalazi na putu valjevo loznica
Kengur je napisao(la):Sve pohvale za bandu politicara.
J...m im mater,upropastiti tako drzavu.
Mi smo lidi sto i ovde u ovoj bolesnoj drzavi i zivimo.
Planiram odlazak![]()
I ja sam na istim mukama,veruj misad kad imam 11 prasica da prodam cena i njima pada
onda opet totalni pokolj, niko nece da radi na svoju stetu,
pa cena mesa u nebesa jer nece biti svinja...itd.
Ne možemo sad svi otići u svet.