level3
Član
Bice lepa cena sledecih desetak dana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
casper je napisao(la):ja nema šta da vas lažem prodao sam 20kom po ceni od 170din i nežalim govori se da je sad trenutno 150 din kg banat vojvodina pa ko voli nek izvoli i ja sam mislio da ću da tovim ali nisam imao drugog izbora i ja prodamtako je ispalo da je najbolje![]()
![]()
![]()
![]()
Pa vec jesteMONTOYA je napisao(la):još malo će prase biti pošto i stokilaš
Kad su prasad skupa u prolece onda su u jesen tovljenici jeftini...rasa02 je napisao(la):Prasadi nema a tovljenici ne idu zato sto Matijevic i ekipa uvoze ko zna kakav odpad od mesa sa zapada![]()
![]()
Zoki, jel prodajete tovljacima na veliko ili ono po 2 za drzanje, mislim za individualna gazdinstva kao mi ovamo?Zoran Kostović je napisao(la):Kod nas su 200din/kg. sa tendencijom rasta cene jer je vrlo mala ponuda.
Mislim da nisu sva prasad poklana... ipak ce to biti tovljenici na jesen... a njihova cena e to ce se videti...casper je napisao(la):zamislite sad prasad 200 din a tovljenici 80 din pa naravno ko ima prasad prodaće a volja za tov je svakom nestala baram po mojoj proceni zanima me sa tom logikom šta će biti u septembru i oktobru ni prasadi ni tovljenika jel smo sve prodali u maju ili je to samo moja luda ideologija neznam![]()