Cena jagoda 2014.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi polako ,to je sve trenutno.Krajem nedelje ce to sve da se stabilizuje.Ova tura berbe i sledeca je tako ,sta da se radi.Nadam se da ce krajem nedelje da ide vec na oko 100din ,a posle i veca.Samo da zastitimo od bolesti i ova voda da se povuce sto pre.

Нема откупа+увоз+киша и цена је јако лоша. У односу на претходне године посебно а и посадило је много људи јер се показало као веома исплативо. Нема код нас стабилности.

Poslednja izmena:
Kvantaš BG, od 45 (trula) do 100 (solidna, zdrava). Dobre nema. Mislim da i Nektar otkupljuje za preradu.

Radashine, jesi li mislio da su po 100, solidne ali ne bas dobre (posto si rekao da dobre nema)? Pitam jer bi trebao da prodam nekih 100ak gajbi a nude mi 60.

Poceo otkup za Ruse posle ove kisurine,pocetna cena od 70 pa na gore sve zavisi od kvaliteta,moje otisle po 80, 32 gajbe,ta cena najvise i dominira.

Radashine, jesi li mislio da su po 100, solidne ali ne bas dobre (posto si rekao da dobre nema)? Pitam jer bi trebao da prodam nekih 100ak gajbi a nude mi 60.

Da. Ja sam danas poprilično sitnu (ALI ZDRAVU) iz dela plastenika koji nije poplavljen prodao po 100 dinara. U selu su plaćali 50 belu, ispranu od kiše - ali suvu, da ne curi. Ja ne nosim na kvantaš, dajem je stalnom kupcu Crnogorcu, ali znam situaciju tamo.

Cujem da su Rusi poceli sa otkupom, u Rumskoj (Sabac) i u Novom Sadu. Bar ja znam samo za ta dva mesta. Je l ima jos neko da potvrdi, mozda da cenu?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh