jazra
Novajlija
Dobra vam je cijena, u Čeliću je na veliko već ispod 2 KMBijeljina, zelena pijaca od 3-4 km u zavisnosti od kvaliteta, kvantaska pijaca na veliko od 2-3 km. Postoje i oni koji drze na cijeni do 3.5 na veliko ali tesko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobra vam je cijena, u Čeliću je na veliko već ispod 2 KMBijeljina, zelena pijaca od 3-4 km u zavisnosti od kvaliteta, kvantaska pijaca na veliko od 2-3 km. Postoje i oni koji drze na cijeni do 3.5 na veliko ali tesko.
Vjerovatno gledaš na rasadnik jagodastog voća..Veoma brzo ce pasti cijena i kod nas, ovo sto se odrzava je kvalitet. Narocito kada nakupci krenu kod vas po jagodu. Gledao sam one slike i na FB profilu o poplavljenim plastenicima. Vas bas krenule te poplave. Nadam se da cete se izboriti sa tolikom vlagom.
Kako da nećemo... Moje jagode (i zrele i zelene) plivaju sa ribicama i žabama već 36 sati!
Al' 'će da bude dooobro!
Posle 15 godina ti bude booolje!![]()
I u našem kraju postoji more jagode, skoro cijeli Čelić je pod folijom. Prošle godine su kod nas plaćali isto i izuzetno dobru jagodu i srednje dobru, naravno industrijska je jeftinija.
Juče, kod nas cijena 2-2.20KM.
sad još uvijek nema organizovanog otkupa industrijske niti bilo koje jagode, tako da cijenu ne znam. trenutno su još uvijek relativno mele količine jagode pa ih prodajemo lokalnim švercerima.Za koliko ide industrijska kod vas?
ako ne dodju rusi ugasili smo sa cenom...
I u našem kraju postoji more jagode, skoro cijeli Čelić je pod folijom. Prošle godine su kod nas plaćali isto i izuzetno dobru jagodu i srednje dobru, naravno industrijska je jeftinija.
Juče, kod nas cijena 2-2.20KM.