Markonator
Banned
Covek dominira kao po obicaju.Ja sam ubedjen da cena nece biti ispod 50 ili 60 dinara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prosle godine u toku berbe izvozna cena visnje je bila 1.4 evra po kg.. Nekoliko hladnjacara koje znam nadali se da ce tokom zime cena dostici 2-2.5 evra, a ona jedva 0.8 eura/kg. to je njihova prica! Bio u inostranstvu pocetkom godine i kaze da su cene svih proizvoda krenule nizbrdo, valjda je po njemu u Cile, Juzna Amerika krenula sa berbom pa ih udavila i sljivu i visnju i malinu... Licno ne verujem ni jednom i po meni sve ispod 70 dinara je malo!da bre, zli hladnjacari cuvali proslogodisnju kupljenu po 100 dinara, da bi je ove godine preprodali po 50 i tako nama spustili cenu na 30
Ta prica oko zilogriza je prenaduvana...
Svi koji rade vocnjake nemaju problema sa zilogrizom...
Suse se uglavnom zapusteni vocnjaci. Takvo je moje iskustvo.
Visnje po Srbiji nema puno, cena se nezna, znace se kad prve gajbe budu na vagi, ali ni to nije sigurno....kao i svake godine. Nista cudno.
Hladnjace su pune visnje i kupine, hladnjacari cekaju berbu da "ispeglaju" cenu i prodaju. Ako nisam u pravu, molim komentar!
Pozdrav zupa100