Cena herbicida, insekticida i fungicida u vašem kraju

Kolege , dal neko zna , koja je poljoapoteka u Banatskom novom selu najkorektnija s cenama herbicida ? Moze i na pp odgovor

Zasto bas u BNS? Verovatno Jaksic ali jako mali asortiman herbicida za soju ima! Prosle godine hibridi kukuruza ZP, NS i AS su bili jeftiniji po vreci i vise od 1000 din. Meni je bilo strah da pazarim koliko su jeftini bili.

Jos od prosle godine mi se jedan kolega/poznanik hvalio da je negde u BNS nabavljao jeftino hemiju za kukuruz i suncokret, al mi nije rekao gde (slucajno, namerno :sta:), pa bi da uporedim cene s ostalima. Jel ta apoteka u centru sela?

ima li gde da se kupi
Cycocel
kod nas ga nema nigde
nema u Hemoslavija (N.S) zvao sam ih u cetvertak. sve preparati za regulacija rasta psenica kupio Matijevic od veletrigovine tako se suska,

Agromarket je napravio kopiju Dual Gold-a pod nazivom MONT...Ista aktivna materija ali verovatno i jeftiniji o Dual Golda...Ima li ga negde u apoteci,ako ima recite cenu da vidimo sta nam je planirati... Akt.materija u oba je S-metolahlor (960 g/l)

dual gold se inkorporira ili se posle setveprska?
Posle setve i usled ravnomernih padavina ima dejstvo i do 7 nedelja na korove! Imas snimak na prethodnoj strani sam postavio,sve o njemu...Mislim da je dobro resenje uz dodatak Terbisa na prosirenje za sirokolisne...Najbitnije selektivan je maksimalno i nema fitotoksicnosti i zaostatka biljke!Usled dugotrajne suse,sto je gotovo nemoguce u aprilu i maju,savetuje se da se inkorporira zemljiste... U temi zastita suncokreta je snimak,malo sam se z....

Interesuje me nesto, a najbolje cu cuti ovde odg...kada citam mere aktivnih materija, nije mi jasno sta znaci sl...konkretno razlika izmedju ova dva preparata...Acetohlor 900 i Acetomarka? Sta je to jos dodatnih 89g/l Ad 67 kod Acetomarka? Vise ima tih proizvoda sa vicom ili manjom kolicinom acetohlora, konretno za suzbijanje uskolisnih korova, pre nicanja....ali ne umem da rastumacim sastav bas najbolje, koji je bolji sad?

http://www.agromarket.rs/index.php?/ser/Zastita-bilja/Herbicidi

Danas ispraznio novcanik u Hemoslaviji...

Kletox 1295 din.
Protivel 797 din.
Bromoterb 500sc 1043 din.
Duet ultra 5859 din.
Presing 0,5l 1490 din.
Fjuri 10 ec 597 din.

Nazad
Vrh