Cena goriva

Nema fiksnih 50 dinara po litru: Evo kako se obračunava povraćaj akcize za dizel.

Za najnoviji obračunski period povraćaj iznosi 53,93 dinara po litru, što je više od dosadašnjih iznosa refakcije.

Izgleda da su mnogi zapali u taj obračunski period od 39 din.
Ja sam sipao samo u trektor u tom periodu tako da me ne muči mnogo. Nego jel dobio neko po tom novom obraračunu od 54?

Vlasnici benzinskih pumpi: Nemamo mogućnost da prodajemo dizel poljoprivrednicima po 184 dinara - Ekonomija - Dnevni list Danas
Niko neće u minusu da radi jedino mi ceo život radimo u minusu i kod nas pita

То говори нажалост пар ствари, неко је то изјавио, без конкретног плана, да мало смири ситуацију. Са друге стране је стигао одговор који не зарезује државу и пољопривреднике. Изгледа да је њихова карта мало јача.
И на крају пошто је опет велика разлика у цени горива код нас и комшија, видим опет туристичке туре преко границе.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nafta je kao mleko, kako mlekare iz mleka izvlače svašta i na kraju prodaju ono providno mleko za narod tako i rafinerije iz nafte izvlače mnogo toga i to im je glavna zarada a ovo što sipamo u rezervoare im dođe kao otpad i ne košta više od 40-50 dinara a ostalo je zarada države i pumpi.

Nazad
Vrh