Cena goriva

Evo poruke od NIS-a koja je stigla u Petak naveče 6.3. posle 21h.
Nisam proveravao na pumpi posle, ali mislim da popust više ne postoji.

VAZNO OBAVESTENJE!
Usled globalnih desavanja i poremecaja na trzistu nafte i naftnih derivata, prinudjeni smo da od 07.03. obustavimo akcijsku cenu evro dizela od 175 din/l za kupovinu 100 ili vise litara.
Sve ostale pogodnosti ostaju na snazi po Uredbi Vlade i u skladu sa NIS Agro programom.
Molimo Vas da prilikom dolaska na benzinsku stanicu proverite svoje kolicinske limite.
Zahvaljujemo se na razumevanju. Vas NIS. Odjava: STOPNIS na 1599

Onda su baš rečiti i lepo su objasnili, ako je tako.
Ili je namerno nejasno sročeno.
Jeli to neko proverio?
Čuo sam i da je Lukoil ukinuo njihov "popust".

Koje sve "ostale" pogodnosti?
Popust koji daje ili je davao NIS nema veze sa uredbom vlade ili se varam?
Ja sam shvatio da se misli na povraćaj akcize i limite tim povodom.
Valjda je trebalo navesti da i dalje važi "standardna" cena od 179 Din.
Ali mnogo je funkcionalno nepismenih koji ne umeju da izraze ono što misle pisanjem, kao i da razumeju šta su pročitali

Akcijska cena je i ona od 179 Din. tako su je bar do sad uvek predstavljali u reklamnim porukama koje su slali.
U tome je nejasnoća.

Toliko je jasno da si ispravljao poruku da bi izgledala "jasna".
Neko treba da poznaje njihovu kvazi "terminologiju" i da razlikuje "akciju" od nečeg drugog
Valjda je red da se napiše recimo "i dalje možete gorivo možete nabavljati po "toj" ceni".
Čemu tako pompezna poruka koja se odnosi na 4Din ako nije motiv da pravi zabunu.

Juče pricao sa drugarom iz Nis-a, kaže sva skladista po Srbiji sa preradjenom naftom su prazna, železnicki trasport im uopste ne ide, samo za minimalne potrebe kamionima cisternama, a Rafinerija u Pančevu radi na minimumu prerade

Бане, видим како ће ускочити приватници да осигурају стабилност. Наравно за добар профит.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Jel to oni privatnici cije barze stoje na Dunavu i cekaju momenat, a cuvaju ih duge cevi?

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Момо, слабо пратиш вести. Пре неки дан пала једна госпођа што је лагеровала код куће ~ 1000 литара без рачуна...

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Ne

*VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA POLJOPRIVREDNIKE!*

Usled globalnih dešavanja koja su prouzrokovala ozbiljne turbulencije na međunarodnom tržištu energenata, obaveštavamo Vas da smo bili prinuđeni da od 07.03.2026. godine privremeno u potpunosti obustavimo odobravanje popusta uz AGRO karticu i sve ostale kartice lojalnosti.
Bićete blagovremeno obavešteni kada dođe do aktivacije popusta.
Vaš LUKOIL

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Akcijska cena je i ona od 179 Din. tako su je bar do sad uvek predstavljali u reklamnim porukama koje su slali.
U tome je nejasnoća.
Toliko je jasno da si ispravljao poruku da bi izgledala "jasna".
Neko treba da poznaje njihovu kvazi "terminologiju" i da razlikuje "akciju" od nečeg drugog
Valjda je red da se napiše recimo "i dalje možete gorivo možete nabavljati po "toj" ceni".
Čemu tako pompezna poruka koja se odnosi na 4Din ako nije motiv da pravi zabunu.
179 je redovna POGODNOST za poljoprivredu preko Agro kartice.

Akcija je bila do 15.3. najavljena, 175 dinara. Ukinuta je ta akcija, a SVE ostale pogodnosti ostaju.

Vrlo je jasno.

A ispravljao sam, pobogu, jer sam imao tip feler, pa sam prvobitno otkucao 178, umesto 179. To sam editivao i ispravio.

Uostalom, u redu je da ti nije jasno, to nije nikakva jeres

Nazad
Vrh