Cena goriva

dakle zvanicno da se neko ne zajebe

gorivo se moze sipati po 179din samo koliko imas na kartici koja je povezana sa e agrarom

vise od toga nemas i placas punu cenu(popust je na ostale kartice ako imas)

dakle ko jos nije doneo svu naftu ima po 179din
ko jeste placa punu cenu

dakle zvanicno da se neko ne zajebe

gorivo se moze sipati po 179din samo koliko imas na kartici koja je povezana sa e agrarom

vise od toga nemas i placas punu cenu(popust je na ostale kartice ako imas)

dakle ko jos nije doneo svu naftu ima po 179din
ko jeste placa punu cenu
A šta kada se sipa na više pumpi, ja sam sipao i na lukoil,.koliko vidim nije mi se smanjilo na nisu za tu litražu

A šta kada se sipa na više pumpi, ja sam sipao i na lukoil,.koliko vidim nije mi se smanjilo na nisu za tu litražu
pricamo o ceni na nisu i po 179 din i nije ti se smanjilo jer nisi ni doneo na tu karticu

odes na nis sipas 50 litara i videces koliko ti je jos ostalo

tebi je bitno koliko si potrazio za refakciju nazad pa ces da uklapas racune sa nisa i sa drugih pumpi u ovom slucaju lukolil na osnovu koliko imas hektara u sistemu

Nema veze ako sipas na drugoj pumpi i na Nis-u, ako imas 50Ha tj 5000Litara, 5000litara sipas na drugoj pumpi i dobijes povracaj od E agrara 50 din a na Agro kartici ti i dalje stoji 5000Litara i mozes da tocis po 179 ali naravno nemas povracaj na 50 dinara.

Nazad
Vrh