Mihajlo jovičić
Član
Danas našao dve pune kante među praznim, odavno se nisam ovako obradovao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da možda nisi ispunio kvotu?Da li jos uvek ima goriva po 179 din. uz karticu nisa.JA juce sipao 100l uz karticu i naplatili mi 194din.
A šta kada se sipa na više pumpi, ja sam sipao i na lukoil,.koliko vidim nije mi se smanjilo na nisu za tu litražudakle zvanicno da se neko ne zajebe
gorivo se moze sipati po 179din samo koliko imas na kartici koja je povezana sa e agrarom
vise od toga nemas i placas punu cenu(popust je na ostale kartice ako imas)
dakle ko jos nije doneo svu naftu ima po 179din
ko jeste placa punu cenu
pricamo o ceni na nisu i po 179 din i nije ti se smanjilo jer nisi ni doneo na tu karticuA šta kada se sipa na više pumpi, ja sam sipao i na lukoil,.koliko vidim nije mi se smanjilo na nisu za tu litražu
Nema veze ako sipas na drugoj pumpi i na Nis-u, ako imas 50Ha tj 5000Litara, 5000litara sipas na drugoj pumpi i dobijes povracaj od E agrara 50 din a na Agro kartici ti i dalje stoji 5000Litara i mozes da tocis po 179 ali naravno nemas povracaj na 50 dinara.A šta kada se sipa na više pumpi, ja sam sipao i na lukoil,.koliko vidim nije mi se smanjilo na nisu za tu litražu
Koliko imas popusta na Lukoil, ja sam u pocetku imao 19din pa 16, onda 12 i sad zadnji put sam sipao na 192 pricam za ovaj skuplji ekto-dizelA šta kada se sipa na više pumpi, ja sam sipao i na lukoil,.koliko vidim nije mi se smanjilo na nisu za tu litražu