Cena goriva

Nema limita u dnevnom sipanju. Samo koliko je odobreno toliko može po 179din

Proverio sada na pumpi karticu sve je u redu,radnica kaze bilo je problema ali sada su vratili litraze.

kako stoje stvari izgleda da ce uskoro samo sa kesom se moci kupovati na nisu gorivo

posto su ameri skontali prevaru sa Dina karticom i ko tu uzima lovu,verovatno ce da je zabrane pa ce ostati samo kes,ukoliko mali koji je u wasingtonu nesto ne dogovori mada tesko da ce biti od toga nesto

definitivno ukoliko se to desi sahrana Nis-a od strane amera

kako stoje stvari izgleda da ce uskoro samo sa kesom se moci kupovati na nisu gorivo

posto su ameri skontali prevaru sa Dina karticom i ko tu uzima lovu,verovatno ce da je zabrane pa ce ostati samo kes,ukoliko mali koji je u wasingtonu nesto ne dogovori mada tesko da ce biti od toga nesto

definitivno ukoliko se to desi sahrana Nis-a od strane amera
Nisi morao juriti ako imas aplikaciju pa ips placanje isto moze

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Ne znam šta petljaju, ali mi smrdi na još jednu pljačku narod. Ovog puta u međunarodnoj izvedbi. Svi će da se utale lepo i Rusi i Ameri i naši a mi ćemo da platimo to kroz još skuplje gorivo (kao da je do sad bilo jeftino).

Šta mislite zbog čega su dozvolili da je može kupovati gorivo u neograničenim količinama po 179 dinara? Zbog seljaka ili zbog njih? I zamislite ko je i koliko kupio 🤔

Ljudi ne moze se kupovati gorivo u neogranicenim kolicinama po 179din samo onoliko koliko imate propisano na kartici,jedino je ukinut limit od 400litara po tocenju sta pricate.

Pa jedan vremenski period nisi na NIS Agro kartici imao uvid u količinu koja te sleduje . E pa tada si mogao da kupiš 5000 litara ali ti, ja, Mika, Žika nisu imali love ali ima ko jeste .😉

Nazad
Vrh