Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Tu budite jako oprezni, jedan moj drugar je sipao okruglo 600l. Međutim pištolj je stao na 599,99l a on na to nije ni obratio pažnju. Kad su mu otkucali račun vidi da nešto ne štima, treba više da plati nego što je on izračunao. I onda kasirka skuži u čemu je stvar, kaže ne može više ništa da uradi jer je račun već otkucan i tako on ostade bez popusta zbog dve kapi nafte.
Pumpa zakucava kod većine na 99000 dinara, pa tu treba obratiti pažnju, ali popust 12din/lit je na preko 500lit, a na preko 600 je plus tih 1,5din za koje ti natoče još goriva, i na te dodatne litre preko 500 nije bitno da li si sipao neprekidno. Bitno je samo prvih 501 lit. sipati neprekidno, a posle mož sipati i po deset litara više puta, sve se sabira, i ima popust.
Ja sam na lukoilu prekidao na 250l i tako 3x jer sam placao sa 3 kartice i na kraju stavili sve na isti racun da bi na svu kolicinu ostvario popust! Pre sipanja pitajte sve sto vas muci a ne na kraju da vas neko samara jer mu se moze.