Rabadzija
Član
Zato menjas u SU ili u Tompi, najgori kurs je u tim menjacnicama u Segedinu i onda ti na prevaru otme po 300 ft na 100E tzv manipulativne troskove.Ja u petak menjao u SU 324.....Samo kratko van teme, juce menjan euro po 318 forinti danas po 316 u Arkadu i Tesku. Mozda negde ima povoljnije meni ovo bilo uz put
Inace u Segedu je najjeftinije gorivo kod Auchana ili pored PICK-a ulicom do kraja ima privatna pumpa isto dobra cena i dobro gorivo.....nikad nisam imao problema
- - - - - - - - - -
Slusam malo pre u Brazdi na madjarskom jeziku su izjavili da je ministar Nedimovic izjavio u vezi subvencionisanja goriva za pp.......ako budu dali popust od 30 din/ lit za 60 lit/Ha a na 20 Ha po registrovanom gazdinstvu to bi bilo 5 milijardi din opterecenje za budzet sledece godine i neznaju kako ce to resiti.
E sad ovako ......ako je to tacna cifra onda to iznosi cca 42.370.000,00 evra.a to je samo 30 din popusta od njihovog kolaca,a po danasnjoj ceni goriva drzava jos uzima 50-55dinara dakle jos cca 70.000.000,00 evra im mi sunemo u kasu.I to nije sve jer koliko iima gazdinstva koja imaju vise i rade vise od prijavljenih 20Ha po gazdinstvu.?!?! EEEEJJJJJJJJJJJ breeeeeee
pa koja smo mi krava muzara a oni tako sa namaaaaaaaaa
Poslednja izmena: