Mene cudi sto nema u Urosevim grupama...ovako skupo gorivo a nema zejtinijade slikanja sipanja zejtina u traktor itd
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mene cudi sto nema u Urosevim grupama...ovako skupo gorivo a nema zejtinijade slikanja sipanja zejtina u traktor itd
Prijatelju taj put je njemu poznat i to on lako resava lovom ili ucenama. Kad bude narodu prekipelo e onda ce da nastupi bezanija jer ce biti krvavo. I Causeku je stradao od naroda iako je imao najokrutniju tajnu sluzbu oko sebe.Bolje u pravljenje nekih organizacija i planova, a protesti tek nakon toga.
Ko ti donosi "Mol" naftu ?
I ko će onda da dođe na vlast. Krizni štabovi. Imali smo to sve već. Zato se ništa i ne dešava. Nakon takvih situacija najgori šljam samo ispliva na površinu. Suština se mora promeniti, ali mi to ne znamo. Američku borbu za nezavisnost je vodio Džordž Vašington, farmer. On se nije sam nominovao i posebno isticao u držanju govora, ali je bio poznat kao dobar organizator. Zato su ga predložili i izabran je jednoglasno da povede revoluciju. Posle toga su napravili sistem, koji manje više i danas funkcioniše.Prijatelju taj put je njemu poznat i to on lako resava lovom ili ucenama. Kad bude narodu prekipelo e onda ce da nastupi bezanija jer ce biti krvavo. I Causeku je stradao od naroda iako je imao najokrutniju tajnu sluzbu oko sebe.
Čisto me zanimalo, jer većina petlja i mulja sa tzv. Mol naftom.Izvunjavam se nisam video pitanje, iz Beograda je moram pogledati u racun kako se zove tacno firma.