Moze slika qr koda u roku od par minuta , glupo mi da vucem tatu ili zenu na pumpu zbog toga pa mi samo posalju sliku ekrana kad placam.
One gluposti sto radi
@dobrodol nevode nicemu,kad mu rikne masina , češace se i reći će jebo poljoprivredu neisplati se to raditi.Posle jestivog ulja riknu pumpa i dizne, a naravno i glava motora i klipovi su za baciti.Te klipove nema sanse ocistiti za generalku.
Gluposti "prosipaš" ti...
Pišeš proizvoljno i bez ikakvog uporišta u tim "tvrdnjama"....
Ali, evo, samo za tvoju informaciju, godinama , povremeno, kada cena dozvoli, traktor dobija zejtin kao pogonsko gorivo, isključivo u "toplijim" mesecima...
Godinama, da naglasim, nikakav problem ni sa čim, pa ni time što potenciraš "kao" problem-e...
Nikoga ja ne ubeđujem da radi ovo što i ja, ali nemoj prosipati mudrost , pojma nemaš u kakvom će stanju biti moj sopstveni traktor posle upotrebe zejtina kao pogonskog goriva......
Kao ni ja što ne znam za tvoj traktor ili kamion...
Još nešto, ni ne čitaš šta pišem, nego uzmeš par Postova, pa komentarišeš...
Nemam pristup subvencijama, i pod ovim "uslovima" kako ih "dele", ni ne trebaju mi...
Jedan kolega reče, i u pravu je, snalazim se kako znam i umem, i ovo je jedan od načina, što ne znači da i Ti trebaš tako...
Čak i da hoćeš....
A nećeš, jasno si naglasio...