Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Posalji i meni kojega!Дајте једног ал да није алав.
Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга
Meni to sve mirise na Vucicevo ucvrscivanje na vlasti,prvo nas sve izvede na blokade pa nam posle malo ;pomogne; sa spustanjem cene nafte.Zadnji primer je bio sa 2 tehnicka pregleda.Posle ce svi da ga hvale kako je uspeo da ubedi nato i ruse da nam skinu cenu dizela.Opet ce da zaboravi da napomene nas tu j.b. akciza i pdv. a ne cena barelaHoće li biti nekih protesta ili blokada traktorima ?
http://rtvsantos.com/vesti/najavljeni-protesti-poljoprivrednika-zbog-poskupljenja-goriva/
Srazmerno povecanju cene goriva treba podici i cenu transporta, usluga u poljoprivredi i na kraju samog proizvoda. Koliko vidim ovde samo raste cena goriva, prevoznici se skrpavaju a cene svih poljoprivrednih proizvoda neko (doticni bato) obara i bogati se na racun sirotinje.Meni to sve mirise na Vucicevo ucvrscivanje na vlasti,prvo nas sve izvede na blokade pa nam posle malo ;pomogne; sa spustanjem cene nafte.Zadnji primer je bio sa 2 tehnicka pregleda.Posle ce svi da ga hvale kako je uspeo da ubedi nato i ruse da nam skinu cenu dizela.Opet ce da zaboravi da napomene nas tu j.b. akciza i pdv. a ne cena barela
malinari su u protestu a cena nafte im nije kljucna,sta tek da očekuju repari i secerane gde je nafta najveca stavka u obradi?