cicimoric
Član
Da li je to zvanicna cena na nekoj pumpi ili ange mange roba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zato ne kupujem taj što dovoze za 125-130 din izađe skuplji na kraju!Da li je neko radio sa prevoznikom "Rebic"?Imam jedno pitanje vezano za kolicinu goriva,tj bazdarenje...sipano je u rezervoar od 1000 litara(beli,kockasti,plasticni),postoje podeoci za litrazu,ali pri sipanju kolicine na brojacu,goriva je falilo do oznake na rezervoaru nekih 4 cm...da li je to ok,ima li ko iskustva?
Da li je neko radio sa prevoznikom "Rebic"?Imam jedno pitanje vezano za kolicinu goriva,tj bazdarenje...sipano je u rezervoar od 1000 litara(beli,kockasti,plasticni),postoje podeoci za litrazu,ali pri sipanju kolicine na brojacu,goriva je falilo do oznake na rezervoaru nekih 4 cm...da li je to ok,ima li ko iskustva?
Da li je neko radio sa prevoznikom "Rebic"?Imam jedno pitanje vezano za kolicinu goriva,tj bazdarenje...sipano je u rezervoar od 1000 litara(beli,kockasti,plasticni),postoje podeoci za litrazu,ali pri sipanju kolicine na brojacu,goriva je falilo do oznake na rezervoaru nekih 4 cm...da li je to ok,ima li ko iskustva?
Gasno ulje na Knez Petrolu 129 din, moram samo da MNOGO pohvalim ovo gorivo. U zadnjih pet godina mislim da nisam sipao bolje gorivo,jako cisto,nema necistoca i mislim da mi traktor nije nikada manje dimio i imao vise snage. Prosto sam se i sam cudio, tako da od mene velika preporuka.
Sto se tice kocke od 1000l, par puta sam i na razlicitim pumpama tocio po 1000l i nikada nije bilo goriva do oznake 1000 na buretu...
To ti se čini da fali jer ta kocka se malo naduje pa zato nema do gornje crteProbaj u isto takav rezervoar natočiti mleka i zovi kamion iz mlekare kolko će litara izmriti...?