galicije83
Član
Министар нешто натукнуо, кадна се ради да цена за нас сељаке буде јефтиија за око 25 динара по литру, такође ће дати ону цркаввицу од сбвенције за ђубриво ваљда у фебруару да можемо да покупујемо са њом које кило вештака....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Čuo sam info da neki kupuju račune koji ostanu na pumpi jer ima mnogo nesavesnih gradjana koji ih nenose 20 metara od objekta.A knjigovođa 50€ mesečno ...
Takvih "knjigovodja" je najviše...pa posle nisam znao,nisam verovaoVeć sam pisao da će knjigovođa za komunikaciju sa "državom" u svakom pogledu, pa i u pogledu domaćih subvencija, postati neophodan.
Neophodan na način kako ti je sad neophodan arhitekta za legalizaciju ili dozvolu za gradnju.
12 meseci po 50 evra je 600 evra godišnje.
300 evra kurs za knjigovođu, 300 evra knjigovodstveni program. Curicu iz kuće za ruku pa na kurs.
Za godinu dana investicija se otplatila. Plus što može raditi i za komšiluk i imati svoj dinar.
Plus kad ti zatraži pare za šminku, ti zagrmiš: pa sunce ti tvoje jel te ja školovah i na kurs slah da bi ti i dalje od mene pare tražila ?
Plus, ako je ta "curica" tvoja žena... Tvoje zadovoljstvo da krivicu za sopstvene promašaje prebaciš na knjigovođu će biti nemerljivo...
Znaci to se neisplati?Pa kako da ne.Oko 4 din je po litri kod nas.
Kolega, jesi kupio "masinu" za cedjenje?https://www.youtube.com/watch?v=KU9a2NUbpV0 Ми од лета крећемо овим стопама постепено.