Cena goriva

posto sam imao neka pola po gradu poneo kante taman da dopunim traktor i kazu mi dva puta moze dnevno

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Na omv pumpi uz njihovu onu malu karticu popust 10 din na njihova goriva, petkom i za vikend ceo april, sipao danas njihov max motion dizel za 183din...em je garant bolji od onog nisovog em cena zanemarljivo veca, plus sto ovamo gledaju dal imas kante kao zlato da prodaju

Poslednja izmena:
Drug mi bas pre neki dan rekao da ima 3 benzina na OMV, 95ca kao sto ima NIS i Lukoil npr, sledeci malo skuplji sa aditivima i 100.
Ne znam sada koje aditive stavljaju i dal to u moga Fiata starog 20 godina ima smisla sipati.

Drug mi bas pre neki dan rekao da ima 3 benzina na OMV, 95ca kao sto ima NIS i Lukoil npr, sledeci malo skuplji sa aditivima i 100.
Ne znam sada koje aditive stavljaju i dal to u moga Fiata starog 20 godina ima smisla sipati.
Paaa mozda da je 98oktana posto su vecina motora tog godista dizajnirana za 98 onda da ali ovaj od 100oktana u vozila stara 20godina ne vidim svrhu. Dobro je zimi, brzo nabije radnu temperaturu i manje trza. Lepse radi. Znam kada sam sipao u starog pezoa pre koju godinu ali ubrzo sam radio iza toga teflone u glavi pa posle nekog vremena i polugeneralnu ali to su mozda neki drugi razlozi.
Ali generalno, ti aditivi nisu losi a ni cena nije neka znacajna. Razlika na pun rezervoar dodje oko 300-400din.
Kod dizela je i preporuka aditiviran sipati

Vozio sam ja njima dok sam radio na razvozu nafte, stalno u poslednji momenat pred poskupljenje ili pojeftinjenje narucuju, ali mu se moze kad onaj mladji brat radi gde je izvor informacija o cijeni

@MilanM, @nesko2563, bila je neka emisija pre možda godinu dana gde je gostovao neki stručnjak za naftne derivate. Kaže da kod nas ne postoji metoda za utvrđivanje prisustva aditiva u dizelu i benzinu i da je to sve verovatno marketinški trik naftnih kompanija.

Како нема, је ли кнез петрол и још неки приватници ухваћени да су мешали неко техничко уље са дизелом? То је од пре пар година.

Evo krece NIS sa popustom od 6 din na agrokarticu.

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Nazad
Vrh