Cena ARENDE u vasem mestu???

250e/kj osnovne subvencije delimo, sve ostalo moje. Ono bez papira od 150 do 200e, zavisi od zemlje i potesa. Uzeo sve sto i prosle godine. Jedino sa nasom crkvom pazario po 180 i 200 sa papirima.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Cene naših proizvoda su takve kakve jesu i neće biti nešto veće, jer dobijamo subvencije, što znači da su subvencije u stvari PLATA za naš rad. Da li bi trebalo da ih delim sa nekim ko mi je zemlju dao u zakup ? Da li bi radnik delio platu sa poslodavcem? Ja to ovako shvatam i nemojte me shvati pogrešno.

Nista pogresno, subvencije su namenjene onome ko zemlju obradjuje! Ali nazalost zbog alavih sa obe strane, mora kako mora!

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Dal bi entuzijazam postojao da je bio prinos po 1000kg suncokreta i kukuruza?
Rekao mi jedan Arendaš skoro( ne daje meni zemlju) " a da je rodilo 8 tona po lancu dal bi ti povećao cenu" ...
Kod nas sve u svemu ostale iste cene, a
Inače čujem da se masovno otkazuje ...
Pitanje sobzirom da nemam preteranog iskustva u trgovinama, zvalo me do sada troje ljudi nudeći zemlju u arendu, i ja sam svakog pitao koliko traži, medjutim oni neće da kažu cenu, nego traže od mene da kažem, ja im govorio da se raspitaju pa neka me pozovu medjutim niko me nije zvao od tada, da li postupam ispravno?

Кажеш колико теби одговара, а он ако му не одговара нека тражи даље. Нећеш пропасти ако пропустиш који ха.

Nazad
Vrh