Smirite ih totalitetom.Padincani su mnoga sela unistili sa cenom arende, i od njoh niko ne ide dalje od svog mesta da radi zemlju u Srbiji garantovano!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Smirite ih totalitetom.Padincani su mnoga sela unistili sa cenom arende, i od njoh niko ne ide dalje od svog mesta da radi zemlju u Srbiji garantovano!
Какви смо људи постали, видео бих вас да вам неко опрска усеве тоталом. Ако се некоме исплати да плаћа аренду 250+ е не видим какве то вама проблеме прави. Ако ви хоћете да дођете до те земље платите више, а не да уништавате људима усеве у које је пуно уложено.Smirite ih totalitetom.
Zasto je doneta odluka da se na javnim licitacijama drzavne zemlje svako u svojoj KO nadmece a ne da dodju neke BAJE pa da popajaju svu zemlju! Posle su pojeli govno sa stocarima da ako nema zemlje u svojoj KO da bira u tudjoj sto opet nije fer!Какви смо људи постали, видео бих вас да вам неко опрска усеве тоталом. Ако се некоме исплати да плаћа аренду 250+ е не видим какве то вама проблеме прави. Ако ви хоћете да дођете до те земље платите више, а не да уништавате људима усеве у које је пуно уложено.
Па види ако жене по селу хоће да му дају шта да се ради. То је тржишна утакмица, док има тражње цена скаче, када не буде цена ће пасти. Код нас ни нема државне земље за издавање, скоро све раде имање и институт. А приватне аренде има доста што долазе људи са стране јер више плаћају, где је њима рачуница то само они знају. Да ти дође да даш земљу у аренду јел би је дао некоме из села за 200е или да ти неко из суседног понуди 300?Da li to znaci da neko ako ima vecu onu stvar treba da po.ebe sve zene po selu?
I PROSPERITATE momcima porasli apetiti. Svake godine nesto novo od mehanizacije gotovo zabadava dobijene. Sigurno im nemozes biti konkurentan. Placaju na sve strane. Kako se zastititi? Sto se tice zena, ako se tvojoj priblizi da li bi mu nalupao nos?Па види ако жене по селу хоће да му дају шта да се ради. То је тржишна утакмица, док има тражње цена скаче, када не буде цена ће пасти. Код нас ни нема државне земље за издавање, скоро све раде имање и институт. А приватне аренде има доста што долазе људи са стране јер више плаћају, где је њима рачуница то само они знају. Да ти дође да даш земљу у аренду јел би је дао некоме из села за 200е или да ти неко из суседног понуди 300?
Ja radim od jednog dede pored moje zemlje 22 lanaca vec 15 godina . Nudili su mu skoro duplo vise od onog kolko mu ja placam i deda neda. Kaze deda da ne zivi on od te arende, a nece ni meni da digne arendu kaze kako smo se dogovorili tako ostaje.Tako da nije kod svakog pare presudno.Не ми смо сви велике емпате и милостиви па би дали ономе у аренду коме је потребније макар и на своју штету ...