Case

Velika je razlika u kvalitetu traktora za zapadno trziste i ovo nase da kazem istocno! Gledao sam malo polovne traktore u Austriji, dobar sa malo radnih sati je skuplji nego nov kod nas iste marke i KS. Sedeo u Stayer Profi sa 2500rh kabina kao mecka nekada, nista da zaskripi i puca.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Velika je razlika u kvalitetu traktora za zapadno trziste i ovo nase da kazem istocno! Gledao sam malo polovne traktore u Austriji, dobar sa malo radnih sati je skuplji nego nov kod nas iste marke i KS. Sedeo u Stayer Profi sa 2500rh kabina kao mecka nekada, nista da zaskripi i puca.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Isti model polovan skuplji nego nov ?
Ma daj.

Gledam polovne traktore, sa što manje sati. Ne mogu baš birati i opremu :D
Svi koje sam gledao su 16x16 menjači
Kao sto kazu prodavci “nepoderiv menjac”, mozda nekad zafali medju brzina, ali je sigurniji i mnogo jeftiniji od novijih i finijih modela, u slucaju kvara… Motor pumpa-dizna jos najjednostavniji model. Povukao vazduh u brazdi-orao u rezervi, došao komšija majstor Neagić CHN, i za par minuta sredio… Uz redovan servis i pravilnu voznju, tek se razradio…

Uzani točkovi za Maxxum 140 sa prednjim ogibljenjem i prednjim mostom 3-će kategorije
340/85R46
320/85R32
Oko 100 sati bili na traktoru
4900 eura

Da li neko ima softver za katalog delova? Preuzeo sam sa rutrackera ali ne mogu da instaliram nikako. Treba mi za Maxxum 125 2008 godište.

Austrija, ali je 2008 godište sa 6 cilindara, u ovim katalozima nema taj deo, drugačiji je na 4 cilindra motorima.

Nazad
Vrh