zzivica
Član
ja nemam taj snimak posalji mi na mail imam samo 95-icu,dobro ste uocili ali nije lako vuci 20 brazda na 30 cm,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ima u temi oranje!zzivica je napisao(la):Ruskovski juce sam gledao tvoj snimak oranja na youtube traktor prva liga,svaka cast,okaci ga da vide i ostali sta je case.
zzivica je napisao(la):bolji je case od john,vidi zasto ima bolje gume,dve poteznice koje vrede 1000 eura jer kad kupis jd dobijes samo toplin ostalo sve treba da doplatis pa ti oderu kozu sa ledja,jd ima dimenzije guma kao imt 577,sto mi se nije svidjalo ali case ima vece pneumatike sto je bolje,bolja je zavrsna obrada jer negovorim vam zabadava jer pre case sam kupio jd 95.nije los traktor ali sve njegove mane je popravio case 95,zato kazem nema boljeg traktora od case jer za te pare nemozes nijedan traktor da kupis kao sto je on kompletiran.dimenzije guma,zavrsna obrada i prateca oprema je pola traktora a to nema nijedan traktor u klasi kao sto ima case 95.jer vam kazem kupim ja prvo jd 95 da ga preuzmem za 6 meseci,posle tri meseca razgodim i kupim case jer vise dobijem za ulozeni novac i bolji traktor po blatu da ga vozim od jd,cini mi se da je i u ostalim klasama bolji case od jd.