secondgeneration
Član
;-) Pa kad mogu i drugi....... Mozemo i mi malo da ulepsamo istinuStvarno su super ponude svaka im cast, ali moram odmah da ih kritikujem sto reklamiraju traktore sa maksimalnim konjima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
;-) Pa kad mogu i drugi....... Mozemo i mi malo da ulepsamo istinuStvarno su super ponude svaka im cast, ali moram odmah da ih kritikujem sto reklamiraju traktore sa maksimalnim konjima.
1984. године Teneco купује International harvester пољопривредну дивизију, да би се по уједињењу те две фирме родио Case IH. Трактори почињу носити име Case International испрва и то од 1985. године, да би касније негде средином 90-тих бренд добио данашњеи назив Case IH. Стога не видим у чему сам ја уопште погрешио када сам рекао да СУ њихови трактори из '83. и '84. Интернационал, а не Кејс ИХ.
Стандард за мерење снаге мотора је Ват или ти Watt, ако више волиш ову латиничну енглеску номенклатуру. Коњске снаге или ти КС које ми овде форсирамо нису по СИ станрадру већ су се одомаћили код многих народа. 1kW=1.3596ks стим да су ово метричке јединице и долази до малог одступања у разлици коњске снаге када их користе англо-саксонци.