miladinovic
Banned
boja nosa nije crna ni kod teleta ni kod junice koja se malo vidi na desnoj strani
to se tolerise?
krava je prava nema sta...
to se tolerise?
krava je prava nema sta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da na njega samo malo da prodje sneg nemogu da odem kod njegamisliš na vladana pekića
![]()
![]()
![]()
![]()
Imam i ja neke slike od letos iz sela dok sam cuvao dedino blago, al me mrzelo da ubacujem ..[/QUOTE
drug, ovo nijesu buse, ovu su krizanci neki sa smedjim govecetom
---------- Poruka napisana u 21:44 ---------- Prethodna poruka je at 21:39 ----------
evo malo crvene krupnije buse iz kursumlije, inace kopaonicka busa je ovakva![]()
---------- Poruka napisana u 10:56 ---------- Prethodna poruka je at 10:52 ----------
![]()
---------- Poruka napisana u 10:57 ---------- Prethodna poruka je at 10:56 ----------
eto malo doprinosa od mene, aj sad ostali da vidimo sta ima kod ostalih odgajivaca![]()
Nemanja ova krava ima lijepu konstituciju i boju ali oblik glave i rogovi su joj stvarno bzvz i netipicni za ovu rasu. Svukuda ima tipicnih grla i krizanaca u svim zemljama, nista cudno.
naravno da znamda na njega samo malo da prodje sneg nemogu da odem kod njega
---------- Poruka napisana u 18:04 ---------- Prethodna poruka je at 18:01 ----------
Jel ga znaš Ilija
da na njega samo malo da prodje sneg nemogu da odem kod njega
---------- Poruka napisana u 18:04 ---------- Prethodna poruka je at 18:01 ----------
Jel ga znaš Ilija