Cozmo
Novajlija
To je cena u Holandiji?Dvogodisnja, 1.6 litara saksija
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Послато са Lenovo K50-t5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je cena u Holandiji?Dvogodisnja, 1.6 litara saksija
Naravno da moze samo kazem da se to mora profesionalno uraditi sa komp.doziranom prihranom sa odgovarajucim supstratom sa saksijama od 50 l i ko zna sa cim jos i onda si osuđen na vodotopiva đubriva i sto je najgore nemas koga ni da pitas za savet posto je to nova tehnologija.Na kraju radnici koji moraju biti obuceni za branje i limit od 30 kg nabranog ploda dnevno.Veliko ucesce manuelnog rada i puno radnika u berbi.Da nesto ne moze ne priznajem. Uslove da moze napravis. Ne treba 2 fakulteta, moj komsiju uspesno radi u akvaponiji paradajz. Trebalo mu je 3 godina da dodje na nivo da to fercera ali je dosao.
Ako arapi rade na 137ha, zar mislis da bi oni uradili to, a da nemaju nacin da to radi?
Srbija otpada jer nemam zelju da to radim i da na tockovima budem non stop.
OvdeTo je cena u Holandiji?
Послато са Lenovo K50-t5
Sa cim su bile zarazene i koji je zasad u pitanju posto ih ja znam vecinu po Srbiji?
Pusti to..Неко је на овом форуму писао да су биле заражене холандске саднице.
Samo deluje...A koliko kosta da se uvezu sadnice? Deluje mi da bi to ispalo jeftinije. Zna li ko sta o postupku i dazbinama?
Kako gledas to? Nisam bas strucnjak za ovo49. страница.
- - - - - - - - - -
писано о зараженим садницамс
Daj mi broj posta, tako mogu da vidim49. страница.
- - - - - - - - - -
писано о зараженим садницамс
A koliko kosta da se uvezu sadnice? Deluje mi da bi to ispalo jeftinije. Zna li ko sta o postupku i dazbinama?
Evo Bojan kaže 3,5e u Srbiji sadnica iz Holandije, još ako ostvariš subencike na tu cenu, gde ćeš povoljnije.У оквиру Европске заједнице сњ може нешто уштедити. Код нас ти је најбоље наћи најповољнијег увозника.
Nemoj da vas prave na budale... sadnice kostaju 2.5 kod Drizena ako ide na vecu kolicinu onda je 2.25. Imate pakovanje, prevoz i pdv na carini. Naravno, nadjete firmu koja ima dozvole za uvoz. Platite proviziju i mora da bude i manjeEvo Bojan kaže 3,5e u Srbiji sadnica iz Holandije, još ako ostvariš subencike na tu cenu, gde ćeš povoljnije.
Послато са Lenovo K50-t5
To je jednogodisnja sadnica, kosta 0.9€/kom. Tacno, Djinovic to radi, i nije to lose. Al vredi 300din, a ne 600. Jel si ti kupio zemlju?Nasao sam na poljskim sajtovima smesne cifre... Verovatno to kod nas rade, superior tako radi. Uvezu sadnice iz kontejnera po 60 centi za komad, presade u prolece u vece saksije i kazu na stigle jednogodisnje 3,5e.
- - - - - - - - - -
Ima negde na youtube kad presadjuju male sadnice u vecu saksiju.
Daj mi broj posta, tako mogu da vidim
Hvala973 и 978 бројеви