Bora

Odg: Bora

Hvala Galki,zanimljiv traktorčić,a nije ni skup ::svaka cast:: ima i hidraulik,može on puno korisnih stvari da odradi,a uz to je i old tajmer :cao:

Made in Hungary! :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cPhpK4UrYk0&feature=related[/youtube]

Da Attila,stare dobre Dutre ::svaka cast:: još uvek ih ima kod nas,ali većinom još uvek rade po šumama izvlače trupce.Mnogi su zamenili samo kvalitetnije motore,kao Deutz,Man Mercedes itd :cao:

Proleće usred zime :cao: Juče snimljeno u mojem rodnom selu,25km od Šapaca.Prva slika je u šumi,a druga kod moje rodne kuće :cvetic:

Uploaded with ImageShack.us

Radio-Amateri,naš poznati ekspedicioner Dr.Hrane Milošević YT1AD,ovih dana boravi u Pacifiku sa DX ekspedicijom,Filipini,Fidži,Zapadna samoa i juče Američka samoa.Evo jedne njegove slike od juče ::svaka cast::

Uploaded with ImageShack.usNa ovoj grupnoj slici Hrane je u sredini sedi go :cao:

Ovi vise vrede i kvalitetniji su od svega novijeg sto izlazi....

Bora je napisao(la):
Radio-Amateri,naš poznati ekspedicioner Dr.Hrane Milošević YT1AD,ovih dana boravi u Pacifiku sa DX ekspedicijom,Filipini,Fidži,Zapadna samoa i juče Američka samoa.Evo jedne njegove slike od juče ::svaka cast::

Uploaded with ImageShack.usNa ovoj grupnoj slici Hrane je u sredini sedi go :cao:

pozdrav od yu 7 bcg

Pozdrav kolega ::svaka cast:: iz Ban.N.Sela znam kolegu Nikolu,mislim da mu je pozivni YU1WN.verovatno smo se čuli i ja i ti,ali se nesećam,a i slabo sam na 2 metra,kad sam uključen onda sam na kratkim talasima i na DX poziciji.Hvala što si se javio,i dobar DX i tebi želim,pozdrav Bora 73 de YU2TB :cao:

Kosjerac je napisao(la):
Šta je sa tobom čika Boro, nema te ovih dana?
Pozdrav Kosjerac :ppozdrav: dobro si zapazio,vazda nekih stvari se izdogađalo,prosto nemam volje ni za život,samim tim nema me ni ovde :cao:

Cika Boro evo i mene konacno uhvatih vremena da ubacim koju sliku ove ljute masine koju sam pre nekako uslikao.
28vy91j.jpg

105smds.jpg

2wddgr7.jpg

Pomislio sam da je ovo slikano na nekom otpadu, ili aukciji, ali videh da je mecka tu, pa moram da pitam: gde je ovo slikano?? Inace, traktorcic je pravi mali lepotan....

Nazad
Vrh