Bora

Odg: Bora

Attila M. je napisao(la):
Ma moj komšija je bio najpametniji. Jedno vreme je pred kućom imao tablu s natpisom RASAD. A kad je prošla sezona sadnje, samo je nakačio slovo P na posebnoj daščici i prešaltao se na prodaju PRASADi. :D

Izvinjavam se za off, čika Boro! :ppozdrav:
Ma uredu je Attila,pozdrav za tebe ::namigivanje::

Bora je napisao(la):
@Rale,traktorče je super,baš ga je lepo utegao ::svaka cast:: jedino ovaj oglasni pano je sa greškom u tekstu :udri: pa pravi pometnju kod Attile :haha:
Post je spojen: [time]недеља, 21. новембар 2010. 15:08:46 CST[/time]

A traktor je baš fino upakovan! Sviđa mi se! :)
Attila,to je verovatno greška,garantovano prodaje prasice,kao onaj što je napisao da prodajr traktor Porshe,a on stavio Форше,ćirilicom :haha: :haha:
Post je spojen: [time]недеља, 21. новембар 2010. 22:11:30 CST[/time]
Post je spojen: [time]понедељак, 22. новембар 2010. 05:18:09 CST[/time]

možda praSci ::namigivanje::
Savo dobro si rekao,potkrala se oglašivaču greška :haha: :haha:
Jesili znao cenu ZA OVAJ traktor ili si nagadjaju , ovaj lik ima punu avliju mehanizacije pa na ovu tablu nisam ni obratio paznju , ima jake cene tako da onjemu necu komentarisati
Post je spojen: [time]1290449258[/time]

Rale,nisam znao cenu,ali toliko je maksimalno,mada niko neće dati ni 1000E.He he ljudi su postali gramzivi,ali ipak potražnja mu određuje i cenu tako da on može tražiti koliko hoće nevredi mu ništa :cao: A na oglasnom panou lapsus,ali razumeli smo nekako :haha: :haha:

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.usDobar stari Mađarski traktor HSCS,ovo su inicijali udruženih kompanija koje su proizvele ovaj traktor,a to su:Hofherr i Schrantz-Clayton i Shuttleworth.Ovo je slikao naš član d.j.grljanac,i ovim putem mu se zahvaljujem,za ovu lepu starinu ::svaka cast::

Nasao sam i ja ovu snimku na internetu.TAmo je bio mesto gde se nalazi,ali zaboravio sam.Gde je taj traktor,i da li je kod privatno lice ili stoji kao ukras.Ne znam zasto ne restaurira covek koji ima ovakav traktor :sta:

Traktor se nalazi u mestu Lučine kod Ćićevca,to je neki servis i unutra ima još starih traktora.Bila je noć i naš kolega je slikao samo ovaj što stoji ispred servisa,jer je servis bio zatvoren :cao:

Evo i starog Ursusa, za ljubitelje istog

5vrndv.jpg

2qm2ogm.jpg
godiste 1955

Da Zoki,ovaj Ursus kao i Lanc Buldog,Landini,HSCS,Fielld-Marshall i još neki stari traktori imaju vrlo slične motore.U suštini svi se pale pomoću zagrevanja glave motora,let lampom,za one koji neznaju glava motora im je ona kugla napred kod vučnika ::namigivanje::

Pozdrav omladinac.

Nadoh nesto sto se jos vozi:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PFD2ee_mbbQ[/youtube]

Vec se zabrinuh da prodajete plavog zadrugara....... a kog prodajete?

peto1 je napisao(la):
Pozdrav omladinac.

Nadoh nesto sto se jos vozi:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PFD2ee_mbbQ[/youtube]
Hvala generacijo :haha: ma da, idu i ove starkelje još uvek ::svaka cast::
Post je spojen: [time]петак, 26. новембар 2010. 10:33:23 CST[/time]
Igore,traktor je moj,ali ga ne prodajem.Neko iz Valjeva je iskoristio moju sliku sa foruma da oglasi svoj traktor,zbog toga je glava zasenčena.Svaka čast za zapažanje,i da si prepoznao moj traktor ::svaka cast:: ::svaka cast::
Post je spojen: [time]петак, 26. новембар 2010. 17:36:01 CST[/time]
Post je spojen: [time]субота, 27. новембар 2010. 00:38:51 CST[/time]

Igor578 je napisao(la):
Cika Boro prvo mi je bilo krivo sto prodajete traktor iz svoje male ali VREDNE kolekcije...sad mi je lakse!! :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:
@Igore,eto i to se dešava,da čovek pozajmi tuđu sliku za svoj traktor :cao:
Post je spojen: [time]1290921785[/time]
@Rale nisi primetio,ali sam negde među prvima :cao: a mogli bi se i drugi pridružiti ::novac::

Nazad
Vrh