Ove slike dobio sam od prijatelja iz Hrvatske.Hanomag je kao i moj R16 i čeka restauracija.
Uploaded with ImageShack.us

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ante,nikada nije kasno,važno je da si tu i da si u toku.Čestitam ti za nove eksponate,i samo polako nemože se sve odjednom nabaviti.Ta vršalica Zmaj 8 je odličan eksponat i zahvalna za restauraciju,ako uspeš da je kupiš dobro je,ako ne biće još prilika za to.Evo ti našao sam u oglasima jednu poljakinju,samo 350 euraČika Bora, opet kasno palim, to je kao onaj s prvih slika, samo su na ovome stavljeni prednji točkovi s velikim ripnama. Nisam još ništa rješavo oko toga, trenutno pokušavam nabavit neku sijačicu za kukuruz. Nabavio sam neku špricu, pa i to malo sređujem, a pravim i neki rajcer, pa i oko toga posla. Malo sređujem i landinca, poskido sam poluge, oračko svjetlo, mjenjam mazalice i mesingane djelove. I da se malo pohvalim, nabavio sam još jednu sječku, ali ovaj puta manju. Ima još jedna dobra vjest. Radi se o tome da sam danas prolazio kraj jednog sela bliz Donje Slatine u Bosni. Komentiram tako s prijateljem mehanizaciju po dvorištima i reko vidi Zmaja, što su ga izrezali. Kad malo bolje, nije kombajn, nego vršalica. I šta ćemo, stali, otišli kod čovjeka malo porazgovarali i sad moram smisliti kako ju prevest preko granice. Ako ne uspijem u tom naumu, volio bih da se javi netko iz Bosne koga to eventualno zanima, radi se o vršqlici Zmaj 8, željezni točkovi, nije u nekom stanju, ali jako lijep projekt za sređivanje, šteta da se izreže, jer ju čovjek inače misli izrezat zbog vinklova. Dakle, blizu Brčkog ili Šamca, pa ako ne uspijem odvest, volio bih da se netko drugi usreći.
Puno pozdrava, uživajte mi...![]()
Kako to misliš stare slike,budi malo jasniji i precizniji?Pa da vidim mogu li ti pomoći...Ja sam pre par dana bio u Tefericu kod Kragujevca kod Brace Nikolic oni imaju mnogo starih traktora..a imam slike jednog FENDT'a koji umesto haube ima prikolicu kiperku napred..i pokusavam da nadjem stare slike porsea i fahra..