Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma na zenam ni sam vidjet cu za vikend sledeci kad odem kuci sta su moji rijesili mozda do tad vec bude u komadima na nekom izlogu. A majka ima oko 20 l mlijeka izuzetno krupna lijepa junica. To je prvo tele lako se otelila sve uredu ali eto vidjet cemo jos sta ce bit i kako![]()
Sta se dalje izdesavalo sa kravom?Ne, nema posebna mesta, premeste sa sa mesta na mesto.. Ne, samo na jednoj kravi, toj koju sam kupio.. To je pocelo ne znam tacno kad jer se to desavalo i kod prethodnog vlasnika. A kada se pojave pukotine, krvarenje traje jedan dan i onda se sasusi i nakon nakon dva tri dana krene opet. od premiksa je dobijala samo kostenjak.. imam sliku i mogu da je ubacim ovde ili da posaljem tebi ?
- - - - - - - - - -
Ponasa se normalno, s tim sto kad joj dodirnes to mesto, uznemiri se i vrti. Kao da je boli. Evo ubacicu sliku..
- - - - - - - - - -
probao sam ali ne mogu da ubacim sliku, izbacuje mi da nije dozovoljena ta vrsta fajla.. ako imate neku predstavu sta bi moglo biti.. ili da vam posaljem mail-om.
- - - - - - - - - -
![]()
- - - - - - - - - -
evo uspeo sam da ubacim
- - - - - - - - - -
![]()
U drugoj godini ispadaju 2 zuba u 4 godini jos 2 i po tome znas kad krava "uzme" 2 zuba ima 2 godine![]()