dragan69
Član
Odg: lecenje goveda
Danas mi otelila krava muško tele ,tele ima problem sa prednjim nogama povijene su u skočnom zglobu,prvi zglob posle papaka,kada se proba da se mrdnu rukom teško ide skoro se ne pomeraju dao sam 5ml vitamina i izmasirao zglobove.kakva su iskustva po ovom pitanju da li će se pokrenuti ima li pametnijeg rešenja.
Danas mi otelila krava muško tele ,tele ima problem sa prednjim nogama povijene su u skočnom zglobu,prvi zglob posle papaka,kada se proba da se mrdnu rukom teško ide skoro se ne pomeraju dao sam 5ml vitamina i izmasirao zglobove.kakva su iskustva po ovom pitanju da li će se pokrenuti ima li pametnijeg rešenja.

i sad treba za sutra da spremim KETALA i ostalo(infuzije itd.).A posteljicu je bacila tog dana kad se otelila.E sad da li ej moguce da je ostalo nesto u materici,danas je stavio one tablete,a nesto mi je i zgrcena krava i drzi rep na gore
Da li smo sve dobro na vreme uradili ??Da,i to na moje insistiranje je dosao veceras,inace ne bi,pod izgovorom:"Jos nije pocelo dejstvo leka datog oko 10h pre podne."A eto ispostavilo se da je dobro,sto je dosao i veceras.Valjda ce biti dobro...i otkud ta ketoza,pa nije mi krava jako debela 
.......eto.Da ostavim KETAL i uzmem ENERGI + ili drugo nesto