Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dali neko koristi jod za dezinfekciju vimena posle muze?Dali sme da se koristi i kako?
Čekao sam da kaže neko drugi jel kad ja to spomenem odma misle ovaj lupa a to je prvo što sam pomislio kad je rekao kako izgleda.Ja sam na moju nesreću izgubio 5 krava u 2 mjeseca uglavnom poslije telenja dok nismo skopčali šta je i tek 6 smo teškom mukom spasli .minazel sam u ovoj fazi ne može pomoći mora se uporedo ići na detoksikaciju sa velikom količinom infuzije (3 flaše ujutru tri navečer pola fiziološke pola glukoze)najmanje tri dana i onda naglo počinje da se okreće situacija.kod mene je fuzarijum unpšenici napravio sranje .minazel na svojoj stranici ima pokazano dosta primjera u kojoj sam prepoznao simptome koji su bili kod mojih krava.A što se tiče veterinara rijetko koji ima iskustva sa tim i ne znaju šta da rade.Mikrotoksini
- - - - - - - - - -
Na njih se najmanje obraca paznja a prave najvecu stetu.Verovatno jede a neustaje i nos joj je hladan i sve vise propada jer se truje..................
Pankinkolega da ne lupaš pare bez veze odeš u apoteku ljudsku i kupiš keto test uvrebaš kad piša i znaš jel ima ketozu ili ne i onda ćeš imati i za ubuduće kad god je sumnjiva turiš karticu i znaš stanje.reci mi da li je jela koncentrat stalno?
- - - - - - - - - -
i da li ti je sijeno pljesnivo kad moraš da soliš