Miloš D.T
Član
Odg: lecenje goveda
Dobro,hvala
Dobro,hvala

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pazi ovako bar sta ja radimMILOŠ D.T je napisao(la):Jel zna neko koje je najbolje rešenje za naduvljivane teladi.![]()
MILOŠ D.T je napisao(la):Jel zna neko koje je najbolje rešenje za naduvljivane teladi.![]()
kombajner je napisao(la):meni preminula krava jedna pre neki dan!!! imala je 12 god prilicno stara ali odjednom sam primetio da nemoze da stoji gubi ravnotezu dodje veterinar napuni je sa infuzijom i kad da joj da inekcije ona se uplasila i mislim da je imala mozdani udar nije mogla da ustane vise mislio sam da zadnje noge nisu je drzale i eto jedno vece pocela da se muci i odjednom prestade da dise dodje komsija presece vene i odvezo je jedan covek na klanici u sremskoj mitrovici mislim !gde je ona klanica koja je obavezna da uzme u bilo koje doba noci ili na bilo koji dan zivotinje od registrovanih domacinstava??uh namucih se i koliko si para dobio
dve ture pića jer to su ćaletovi drugovi iz policije ,pošalji mi na p.p ,prezime moje znamo da je za lečenje ali nekog i ovo zanimakombajner je napisao(la):imam br kako ne poslacu ti na P.P a klanica je kravu uzela u 12 i 15 min nocu na dan uskrsa znaci oan to mora da radi!!! dacu ti br a todore nakupci to i zasluzuu poneki !!znam kad prodajem telice te skembavi te duge noge jao dlakav ma ...a kako si proso sa milicijom
on zaključa mi napravimo drugudragansavin je napisao(la):ok je to i slazem se da nekoga zanima, zanima licno i mene ali vi 100% odoste u,zasto ne otvorite novu temu u vezi toga sto raspravljate, stvarno nebi voleo da admin zakljuca ovu temu