RatkoPa
Član
Slikaj je da vidimo polozaj u kom lezi i kakvo joj je stanje onako vizuelno.................nije to ketoza ili i ako jeste nije sama..............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega ovo je završilo tako kako je makar si spasao teliće a o ovom se mora voditi računa,toxini se nemoraju vidjeti i hrana ne mora biti buđava da bi ih bilo .Evo ti primjer,kod mog ćaleta proljetos odjednom kod svinja te bruh kod 6 od 9 prasaca te infarkt kod bravca te krmače ne mogu na noge ja mu kažem stavi minazela ili nešto slično a on meni da veterinar kaže da sorta mekana kao ove moderne svinje nisu nizašta a sva hrana mu je odlična perfektno čista.nakon nekog vremena kad sam ga nagovorio da stavi fixator toxina prošle kod svinja sve boljke i infarkt i bruhovi tako da oko vara.pošalji kukuruz na analizu pa ćeš se uvjeriti.Koliko vremena treba da prodje da bi se javili prvi znaci trovanjem toksinima..ne pamtim kad su mikrave jele nesto budjavo i sumnjivog porekla..mozda negde proletos tamo u aprilu, falilo hrane pa sam se snalazio svakako..
znaci trazila ponovo ?