kanački
Član
koliko je ovakav sistem sa ovim odbojnim tockom dobar za mlade vocnjake ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za koje pare? Nisam uspeo da nadjem ni ko je prodaje a kamoli koja je cena, pomozi.
http://www.halooglasi.com/ostale-po...la/freza-pipalica.o-502210.128.html?source=bpE kad bi jos neko posedovao ovu zootehninu frezu da podeli sa nama iskustva! Cena je definitivno prihvatljiva ali i 500 evra je mnogo ako ne zavrsava posao! Inace zvao sam juce zootehnu niko se ne javlja, zvao sam i agrol(imaju rinijerija u ponudi na sajtu) ni tamo se niko ne javlja! Nije to meni jasno kako ljudi prodaju nesta kad ih ne mozes kontaktirati. Da sam vlasnik ili prodavc u takvim firmama jedna od prvih stvari bi mi bila poseta ovakvog ili slicnih sajtova, da ponudim svoju robu i podelim iskustva zbog bolje prodaje. Takodje bih imao neku vrstu predstavnistva ili kontakta u ovom slucaju u vocarskim krajevima, Fruska gora, Ritopek, Subotica itd... Al dobro svako radi najbolje sto zna!