Bočna freza

Hidraulična je po meni najbolja,mislim da je najbolje uzeti novu sa garancijom i uz ove subvencije izađe te kao ove sa oglasa.

Mislim da je pravi neko iz Grocke, a oglas imate na Polovni automobili, samo postavite da pretražuje voćarsku opremu. Ovo je kud i kamo prostija varijanta od moje koja koristi hidraulične klipove ( takođe je kupljena u grockoj, ali kod sasvim drugog majstora http://www.youtube.com/watch?v=hpGug28IJPM). Inače mislim da to nije puno para, ja sam moju platio 2300 eura, i ima sto stvari oko hidraulike, klipova, pumpe i sl. koji zezaju ili mogu da zezaju. Ovo je lepa stvar, mada nisam je video u praksi, ali imam nameru. Ako može da se kupi preko papira to bi bilo super jer bih mogaso na nju da ostvarim određeni povraćaj. Inače takođe se slažem da treba da ima što veći radni zahvat i da strane polovne za koje se takođe zanimam retko rade više od 50cm, dok je po meni potrebno recimo da radi 80cm. Jasno mi je da je to veliko opterećenje za mašinu ali jednostavno toliko je potrebno da pojasi ne bi bili premali.

Cena im je od 4.500 evradi pa do ohoho... Međutim, reče mi čovek kog sam zvao (mislim da je to vlasnik, Zoran se zove) da postoji firma koja je totalno prekopirala Rinieri freze i cene su mnogo niže. Freza koja je širine 70cm (radna površina) košta oko 2.300 evrića sa PDV. To je firma, dobijaš sve papire za subvencije (ako ih bude) kao i za Rinieri. Ko ne želi subvencije (papire), verovatno postoji mogućnost nekog dogovora sa proizvođačem, ako me razumete.

Cena im je od 4.500 evradi pa do ohoho... Međutim, reče mi čovek kog sam zvao (mislim da je to vlasnik, Zoran se zove) da postoji firma koja je totalno prekopirala Rinieri freze i cene su mnogo niže. Freza koja je širine 70cm (radna površina) košta oko 2.300 evrića sa PDV. To je firma, dobijaš sve papire za subvencije (ako ih bude) kao i za Rinieri. Ko ne želi subvencije (papire), verovatno postoji mogućnost nekog dogovora sa proizvođačem, ako me razumete.
2.500 Ta od 2300 je nova al sa polovnim,repariranim reduktorom

uga7e5un.jpg

Kopija ove je oko 2500.
Zoran 034863103. Pitaš ga za jeftiniju verziju.

Nažalost izgleda da sa njima nema niko iskustva.pa ni mi iz Prokuplja.
već je pisao neko na prethodnoj strani da nemaju gotovih freza koje bi mogle da se vide u radu i pre kupovine nego uplatiš i čekaš da ti naprave(ko ovi u IMT) a mislim da je pisano i da se uopšte ne proizvode u Prokuplju

Nazad
Vrh