Chatarak
Član
Hvala clan biodinamika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
gumar je napisao(la):da li neko zna moraju li strana organska sertifikovana semena da idu na resertifikaciju kod nas ?
Ja mislim da moraju?
pozdrav
Необично ми је да пре билокакве производње ниси упознао тржиште.gumar je napisao(la):Soja mi se ne vidi iz sirka ,2puta spartana i kopana i nikom ne treba?
Да ли је то стари воћњак, или су то нове саднице? Какав је избор сорти? Иначе, колико знам, дозвољено је кречити, користити плави камен и бакарни креч, пожељно је водити рачуна о станишту птица, ухоложа, јежева и осталих који једу инсекте, свакако се орезују оболели делови стабала, не гаји се у монокултури, већ се одржава одговарајућа популација корова и гејених подкултура итд.Organsko voce ove godine je propalo od bolesti a preparata nema.
Прелазак на биопроизводњу не подразумева прост трансвер "уместо хемијких прелазим на органска ђубрива и пестициде сертификованих произвођача". Биопроизводња подразумева потпуно другачији начин размишљањаTrenutno je to sve u povoju i nadamo se da ce biti bolje-samo da ne bude po staroj
crkni kenjce do zelene trave
Pozdrav