Berko

Ni kod mene na Zmaju nije bilo mazalica na kučištima ležaja komušaljki već zatvoreni ležajevi(Zmaj 222)

Trebali su samo da prekopiraju sa SIP-a, tamo to funkcioniše besprekorno, a ne da izmišljaju toplu vodu.

30m65qc.jpg

Evo vrata na elevatoru

2a75r1t.jpg

Guma na elevatoru o kojoj sam pričao,ako brzo teraš baca kukuruz napolje ako je nema

2lw0mz9.jpg

Zaštitni lim,možda nije estetski ali je funkcuonalan,nema da zaglavljiva

Receno je da su vrata lose resena,zasto ?
Kad se izvade par puta spadne farba na tim spojevima i kad se berac ostavi do iduce sezone tu oksidira lim,pa treba cekic ili kombinirke da se skinu vratai tako par puta pa se lim iskrivi u opste mi se ne svidja taj sistem vrata.

Ja ta vrata veliko ni ne otvaram a i može se rešiti na drugi način ako ti se ovaj siszem ne sviđa-vrata lako idu.

Napraviš od lima (5mm) ili navariš kutiju pa se neće kriviti ali na to ni ne obraćam pažnju,da nisi rekao da nema lima na elevatoru pa sam samo demantovao tvrdnju.Na Šenpetera što sam ja imao nisu nila nikakva vrata.

Tako je.Svuda su na dnu.Na Zmaju su bila na dnu sada na Burgonu su takođe na dnu i da ih nema bilo bi jako veselo kada se zaglavi klip u lopatice.

Kod mene se još nisu zaglavljivali klipovi ali kad otvoriš ta vrata možeš i slona izvaditi jer je elevator poprilično širok.

imam dvorednog berka vec 2 godine pa me interesuje na koliko se menjaju uvodni lanci,na koliko uradjenih hektara se menjaju?cale mi zapeo da menja a uradio je nekih 80 hektara.

imam dvorednog berka vec 2 godine pa me interesuje na koliko se menjaju uvodni lanci,na koliko uradjenih hektara se menjaju?cale mi zapeo da menja a uradio je nekih 80 hektara.

Ako možeš još da ih španuješ a ne kidaju se nemoj ih menjati ako ne moraš ali verovatno ćeš ih uskoro morati menjati,jer je poprilično obrao

Nazad
Vrh