xsale
Moderator
zoran sef je napisao(la):ma cekaju da vide kolicinu i kvalitet,suvu materiju... Nema robe za sve,videce oni to uskoro..
JEL IMA KOD VAS OZEGOTINA PO PLODU?
Kod mene ima na suncanoj strani,ali srecom nema mnogo zrele pa nije strasno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zoran sef je napisao(la):ma cekaju da vide kolicinu i kvalitet,suvu materiju... Nema robe za sve,videce oni to uskoro..
JEL IMA KOD VAS OZEGOTINA PO PLODU?

zoran sef je napisao(la):kako beru sa gornje strane...![]()
![]()
![]()
![]()
Misljenja sam da bi trebao dati i za 80 dindzi tvom sverceru, jer ga imas .. Imas kome da ponudis Kupinu. A zamisli kad ga ne bude? Osim ako Ti je bolje da Ti propada ...xsale je napisao(la):zoran sef je napisao(la):kako beru sa gornje strane...![]()
![]()
![]()
![]()
To izgori od sunca pa i nema sta da se bere.
Meni danas svercer otkazao kupovinu.Kaze stala potraznja izgleda da neko daje jeftinije.Naravno da mu necu dati ispod 100 dinara,jedino ako bude hteo da berem u gajbice kao sto nosim u hladnjacu moze da dobije jeftinije.
Ima li neko veze sa Tamiskom,svake godine njih cekaju da izadju sa cenom,a svi ostali samo prate njihovu cenu.
Ja mislim da oni i cekaju tornfri da vide koliko nje ima,pa da onda kazu cenu.zoran sef je napisao(la):ja sam danas dao Raush-u na otvoreno 60 kg... a 60 kg malina dao sam za 9600 din. Na otvoreno,kako me to nervira... Sreca sto ne zri torn free koja ce sacekati cenu (nadam se)

pa verovatno je torn free......zoran sef je napisao(la):koja ti je ovo kupina kad je ovako sitna?Kod mene su 2 cacanke velicine ovih 7 tvojih...

zoran sef je napisao(la):a meni sad na bazenu jedan lik sto ima itekakve veze sa tim hladnjacarima nudi da se kladimo da kupina nece otici u proseku manje od 80 din po kg. Nisam smeo da se kladim jer je on covek koji je vlasnik poljosemena i veoma dobro je informisan sto se tice desavanja na tom polju... DACE BOG, IZ NJEGOVIH USTA U BOZJE USI....