Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tako jutros cuh na tv.Pomenuste + 44! ...... ima li sanse na malini i drugim vocnim vrstama da prezive rodni pupoljci koji se sad formiraju za sledecu rod.god. ...... sto znaci da ovih dana se zavrsava berba (na nekim vocnim vrstama) za sledecu rodnu godinu....!!! ??
Voleo bih ako neko od Exsperata cita nase postove(muke) da nam na ovom forumu ili vestima da sugestije ....sta bi bilo dobro da nasim biljkama damo ...mozda Amino kiselina,humsni kisel. ili nesto sl. da bi im ublazili stres od ovih toplotnih udara.....? HVALA ...
@ Vladan Spas
Ne odgovori ti meni. Cena kupine divlja li divlja, kad ce to otreznjenje? Cacanka se opasno priblizila 200 din dok torn fri pojedinci placaju 200+. A jos malo ce kraj, za 10-ak dana... Pa jos cak sklapaju ugovore za berbu 2013...
.ja bi najsrecniji bio kada bi se iz svega povukao i cisto voce radio iz hobija,ali se plasim da me ova kriza ne natera da se cak i mnogo ozbiljnije pocnem ovim baviti.