dusanboss
Član
Štas te muči? Imam delova ako ti treba, rekao bih da je ista.Siniša, evo konačno i boljih slika moje kosilice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Štas te muči? Imam delova ako ti treba, rekao bih da je ista.Siniša, evo konačno i boljih slika moje kosilice.
Nema veze ko je sklopo bitan je motor , a motor je MTD. Čini mi se isti kao ovaj što ja imam. Na jednoj je kod mene pukao blok, ali je na drugoj dobar. Medjutim sad sam baš gledao izgleda da je ćele baš tu deklu koja nije puknuta prodao ciganima zajedno sa gomilom gvoždja koje je moglo da se iskorisi.Mislio sam da je neka italijanka, sad vidim da je u stvari švabica iz Sarbrikena. Da je bilo nje po prodavnicama sigurno bih je ponovo kupio ali ovde preovladale kineskinje. Pa ko velim, ako negde ima tih delova tj. blok da zamenim, ako nema, privikavaj se na kosooku.
Nema te kosilice koja je bolja od komšinice.....bolja od komšinice.
A gde tebi ustvari izbaci ulje? Kroz stublinu? Izgori?Dušane, da budem iskren, nemam pojma.
Kosilica bila super, ja prezadovoljan. Kupljena 2004.godine, kosila 12 ari placa u selu, snažna, jednostavna za upotrebu, dobro kosila, skromno održavanje, malo trošila, bolja od komšinice.
Prošle godine počela da izbacuje ulje, ja naspem a ona posle 5-10 minuta košenja dimi i izbaci kompletno sveže ulje. Jedan majstor reče da je pukao blok motora i da nema delova za nju. Par puta zakačili od dole panj i jednom metalnu cev, možda je zbog toga. Lako je sa njom prići samoj ivici ograde, zato mi se sviđa a i sentimentalno vezan za nju. E sad šta raditi... Kupljena nova Vilager ali ova mi ostala na duši...
Mislio sam da je neka italijanka, sad vidim da je u stvari švabica iz Sarbrikena. Da je bilo nje po prodavnicama sigurno bih je ponovo kupio ali ovde preovladale kineskinje. Pa ko velim, ako negde ima tih delova tj. blok da zamenim, ako nema, privikavaj se na kosooku.
Ne kapiram pokretne trake. Jedan drugar uplaćivao tertanu i manje više samo je hodao po traci.Imam komsiju kosi danju sa slicnom kosacicom , a uvece u kuci hoda i trci na traci pokretnoj radi kondicije ?
Nailazio sam ja na ovaj problem. Plovak ti ostane zaglavljen u gornjem polozaju. Koliko se sećam kod mene je bi problem sa pinom (osovinica) koji drži plovak. Proveri da li ona stoji kako treba. Skini sve i očisti. Proveri da li ima nikih sitnih oštećenja na njoj.U zadnje vreme zeza me kosacica ostane karburator bez goriva.Model je mtd 51 bo 2018 god. OHV 1.6kw.Skidao sam rezervoar i gledao cist je,kao i sito.Kad otvorim karburator,nema trunja,dizna cista.Sumnjam na plovak mozda da zaglavi.Interesantno da mi se to desi prilikom pocetka kosenja,otvorim karburator,pregledam,sklopim i ona radi normalno.Jel imao mozda neko ovakav slucaj?Kao da su gremlini usli u njuDa zaboravio sam napisati da solja karburatora bude suva kad otvorim,nema goriva u njoj