milelale
Član
Pa jel frezirate il ne frezirate? Ja sam bacio stajsko i 500 kg NPK i zaorao početkom avgusta. Poslednje dve godine sam se namučio i nikako nisam uspeu da usitnim zemlji do sadnje. Razmišljam da kupim frezu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi to na jedno jutro bacio stajnjak i 500 kg NPK? Koliko otprilike treba kg semena za jedno jutro kad se seje mašinski?Ja sam zaorao stajnjak i veštak 12 avgusta. Sad kisne. Valda će dovoljno iskisnuti da se lepo spremi
Ima moj starac ( zenin otac) jos nekih 800 kg na prodaju, zoran iz idvora saljem broj u privatnoj poruci...Ima li ko 300 lepog bosuta za sadnju i pošto?
Zokilion, imaš li ti još po 200din?
Zanimljiva godina za beli luk, dosta ljudi sam cuo sto kazu da im se kvari. Bili neki ljudi iz Mihajlova kupili seme kod mene kazu kod njih sve pokvaren luk ove godine. Kod mene nema ni jedna glavica mekana i pokvarena bas sam pre neki dan jedno 20ak gajbica proverio....Meni se luk i dalje kvari, ovaj što sam ostavio za seme.