Tombica
Član
Daj boze da si u pravu.Cak mislim da nije toliko strasno kao sto izgleda, cenja su formirana i sad su u fazi bubrenja i izvlace snagu i iz stabljike i iz lista...mozda bude 20-30% manji rod... to je neko moje misljenje....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Daj boze da si u pravu.Cak mislim da nije toliko strasno kao sto izgleda, cenja su formirana i sad su u fazi bubrenja i izvlace snagu i iz stabljike i iz lista...mozda bude 20-30% manji rod... to je neko moje misljenje....
Jel se vidi sad?
Daj boze da si u pravu.
Koliko placaju u zeleno kod vas? Zasad i kod mene placaju bunt najkrupnijih glavica 300dinara, neznam koliko ce biti kad sazriJa čekam malo da se prisuši pa ću gledati da prodajem što više u zeleno. Pored posla nemam baš puno vremena za sušenje, čišćenje i ostalo.
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Nisam još, čuo sam da ima neka firma iz Vrbasa Java metal da su jeftiniji ali mislim da neću dalje komplikovati stvari, naručiću u bellimpex..rekao mi je čovek da će u roku od par dana iseći. Ko kad počinje sa vađenjem?
Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 6 Pro eszközömről