Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam 3,5ha zemlje i drzim krmace pa sejem pretezno kukuruz soju i detelinu ali jedan covek sa pijace me pre par godina ubedjivao da sadim beli luk pa sam se sad setio kad sam video temu luka,nije mi tesko da radim samo da nije za dzabe,radio sam od osnovne skole na pilanama,njivama,gradjevinama itd...Mislio sam koliko je lako ili tesko u smislu vremena,finansija,isplativosti...!Za trziste znam da mi nemozete konkretno odgovoriti ali bar ono ostalo sto se tice proizvodnje luka.tile 1977
Koliko rodi zavisi od mlogooo faktora,kako se prodaje-pa jednom u pet godina bude cena koje je dobra za proizvodjace luka ostale godine talasas.E sad sta je kome tesko to ne znam ali uglavom skoro se sve radi rucno,pocev od razcesljacanja pa kopanja,vadjenja,ciscenja na belo za prodaju... na dugme nema nista mada moze stisnes dugme i dzak na ledja bar ja prilikom utovara zamisljam da ce jednom biti nesto modernizovano a do tad sve preko kicme transa! kratka poruka ne cvetaju ruze ni u ovoj proizvodnji kao ni u drugim proizvodnjama bar u ovoj nasoj zemlji!