Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@ holder kako je krenulo lepo vreme luk poceo da raste ...samo za nekoliko dana primetna je razlika, i ja sam se brinuo malo sto je slabo krenulo ali sada mi deluje da ce sve biti ok samo da mu muva ne dodje glave i naravno putnici namernici,posto je moja basta na otvorenom!
Sa cim prskate luk protiv muva, a sa cim protiv bolesti? ae malo da se aktiviramo da razmenimo misljenja...
@ dubansr ne znam sta ce biti sa lukom ove godine, unistice nas ovaj kineski - kazu na kvantasu je drug kinez 90din. ...a i pravo da vam kazem po pijaci retko vidjam domaci beli luk, sve su kalibrisane kineske glavice po 3-4 komada u belim carapicama-mrezicama...
protiv lukove muve ti služi Mospilan,Volley ovi su sa kratkom karencom a Perfektion ti je 63 dana za crni i beli luk.A za širokolisne korove imaš Goal ili Afalon mada ovu zadnju još nisam probao zato što je predvidjeno za šargarepu,zelen,celler i paštrmak ali kažu da može da se prska i sa timeOvo za sargarepu nisam znao... ti tako stitis luk od muve? mozda probam za sledecu setvu, sad je kasno... Mislio sam na hemijsku zastitu koju koristite... ako su ljudi ukapirali valjda nece vise da kupuju toliko taj kineski pa ce kinezi da odustanu od naseg trzista