ban.novo selo
Član
Postavio sam ovu temu jer su ovo relativno (ponovo) novi hibridi na nasem trzistu. Zato bi hteo da cujem vasa iskustva pohvale i kritike o istim  

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

pa to je sasvim o.k prinos ja mislimtomica je napisao(la):imao pajdasa nije los prinos nemam pojma jer sam ga smeso sa pionirima pa recimo dobar prinos i glavna prednost crveno zrno pogodno za izvoz u Bosnu,komsiji brao beracom dosta kasno i nije se krunio ako se dobro secam sl. procena oko55 meteri na lancu
Branko je napisao(la):Bećarina je imao hibrid Pajdaš. Njega treba pitati.
imao sam prosle godine oko 7 ha hibrid bc 418 b, jako sam zadovoljan sa prinosom i vlagom, sejan na 21 cm i 150 kg urea po jutru, ove godine opet ga sejem.ban.novo selo je napisao(la):Postavio sam ovu temu jer su ovo relativno (ponovo) novi hibridi na nasem trzistu. Zato bi hteo da cujem vasa iskustva pohvale i kritike o istim

dogodine cu da povecam broj parcela na koje cu da sejem BC hibride po meni su EKSTRA
 dogodine cu da povecam broj parcela na koje cu da sejem BC hibride po meni su EKSTRA